Hem
Allmänt

Bradley Smoker

Olika anordningar och apparater har länge använts för att röka produkter och då i synnerhet kött, fisk och kyckling. Dessa anordningar har exempelvis varit en låda som man eldat med ved i och därmed rökt köttet. Andra, lite nyare men primitiva anordningar har varit en röklåda där man eldat med rödsprit. Resultatet har ofta blivit helt annat än förväntat och många gånger har köttet blivit mer kokt i rödsprit än rökt. Bradley Smoker från Smartfritid är produkten för dig oavsett om du är lekman eller yrkesrökare.

Fram till år 2005 fanns det ingen universallösning för de som ville röka kött, fisk och fågel på ett säkert och enkelt sätt. Nu finns Bradley Smoker rökskåp tillgängligt för alla, lekmän såväl som professionella rökare. Vem som helst kan använda Bradley Smoker rökskåp från Smartfritid och det krävs ingen tidigare större erfarenhet. Läs manualen och följ instruktionerna och du får en himmelsk rökig smak på dina livsmedel.

Att tillaga mat utomhus har länge varit populärt i vårt land, vintertid som sommartid, men under senare år har intresset ökat markant och idag är det en självklarhet för de flesta att kunna laga mat i det fria. Bradley Smoker rökskåp är då ett självklart val för många inom vitt skilda yrkeskategorier och bland hemmarökare.

Bradley Smoker har sitt ursprung i British Columbia i Kanada. I hemlandet är det om möjligt mer vanligt att röka livsmedel och tillreda mat utomhus. Just i Nordamerika hör det till matkulturen att röka kött, fisk och fågel och traditionen har spridit sig snabbt över Atlanten. Tack vare det är Bradley Smoker rökskåp en storsäljare i Sverige och en älskad produkt av jägare, kockar, krögare och vanligt folk som vill tillaga god mat på sin bakgård.

I Amerika är det mycket vanligt att röka livsmedel och traditionen är hundratals år gammal. Även vi i Sverige har länge rökt vårt kött och använt oss av ett flertal olika metoder. Bradley Smoker tog rökningen till en helt ny nivå när produkten introducerades i vårt land. Helt plötsligt kunde vem som hels röka livsmedel på ett enkelt och roligt sätt. Resultatet blir uteslutande över förväntan och man behöver längre inte oroa sig för att få kokt kött.

Enkelheten är den stora fördelen med Bradley Smoker från Smartfritid. Tidigare var man hela tiden tvungen att stå och vakta rökningen och hela tiden vara närvarande. Med Bradley Smoker kan man släppa kontrollen och låta rökskåpet sköta jobbet. Man kan enkelt ställa in temperatur och låta en timer sköta passningen.

Bradley Smoker från Smartfritid lämpar sig till alla säsonger och för alla matentusiaster som på ett enkelt och roligt sätt vill röka mat. Rök skinka, kallrök lax till jul, rök flundra eller revbenspjäll. Med Bradley Smoker är ingen produkt svår att röka.