Hem
Mobler

Stolar

Större kaffekedjor är inte längre något man bara hittar utomlands utan de har även funnit sin väg till Sverige. Utbudet är väldigt lika och interiören likaså. Lite roligare då att uppleva de mindre caféer och speciellt de med ägare som satsat på att sticka ut lite med möbler som kanske är lite annorlunda, har vacker design eller bara är otroligt bekväma vilket inbjuder till lite längre pauser och kanske lite mera kaka. Rotting och trämöbler kan verkligen skapa atmosfär.

Känslan av att träda in i ett konditori och känna den inbjudande lukten av kaffe och höra slamret från koppar som sätts ner på fat och teskedar som vispar runt skummet, och bara sjunka ner i någon av de härliga caféstolarna.

Men att avnjuta en kopp java utomhus fungerar det med så länge det är trevlig miljö och mysiga bekväma cafestolar, gärna med snygg design. Överlag så har urvalet med alla små originella caféer och rosterier gjort att det numera alltid finns en anledning att sitta ner och pausa lite ifrån vardagens puls.