Hem
Mode

Matcha klockan till kläder

Matcha

Under de senaste åren så har klockan kommit tillbaka som en snygg accessoar för män. Det är inte längre ett måste för att hålla koll på tiden, men det är ett bra sätt att få en snygg outfit.

Att komplettera sina kläder och skapa en hel outfit är det många män som gillar att göra. Klockan har kommit att bli en del av detta. En del matchar kläderna efter klockan, medan andra matchar klockan efter vad man brukar ha på sig. Förr fanns det vissa regler, men de flesta är borta, utom att du inte bör använda armbandsur vid formella tillfällen när man har frack eller annan form av högtidsdräkt.

Du som väljer en klocka med läderarmband, bör även se till att färgen på bandet matchas med det läder som du har på dina skor. Så har du ett brunt armband, så bör även dina skor vara bruna. Det är även bra att matcha ditt bälte med samma färg.

Du som bär Omega klockor i stål, vitguld eller platina, bör se till att ha samma material i andra smycken. Det kan gälla ringar, bältesspänne eller manschettknapparna

Det finns ett uttryck som säger less is more och det kommer även till kläder och klockor. Är det så att du har ett riktigt snyggt fickur, så låt bli andra accessoarer och låt istället klockan tala för sig själv. Sedan är det som så här, att det inte finns några måsten, eller borden utan du ska bära det du känner dig bekväm med och du kan därmed sätta en egen prägel på outfiten du ska ha