Hem
Mode

Märkesbarnkläder billigare på nätet

 

Att hitta märkesbarnkläder på nätet är enkelt idag, oftast är dem också billigare än i fysisk butik. Detta beror bland annat på att en e-butik inte har samma kostnader som en fysisk butik, faktorer som hyra av lokal och dyra personalkostnader spelar in. Tänk också på att kläder i kvalitetsmärken ofta har ett bra andrahandsvärde, speciellt babykläder som i regel inte blir så utslitna innan barnet hunnit växa ur plagget. Vanligt är att småbarnsföräldrar att säljer sina babykläder på exempelvis blocket.se och loppi.se.

Billiga barnkläder / Rea barnkläder
Eftersom vi driver barnbutiken Småfrön Barnkläder på nätet så har vi också billiga barnkläder i välkända varumärken och givetvis en egen rea på barnkläder. Vi har öppet dygnet runt så man kan handla eller titta på vårt utbud av barnkläder, babykläder och barnskor när helst det behagar. Detta är något som uppskattas väldigt mycket och speciellt av många småbarnsföräldrar, som kan ha svårt att få tiden att räcka till. Att vara nybliven förälder och ge sig ut på stan för att handla barnkläder med och till sina barn är inte alltid det lättaste.

Köpa barnskor på nätet
Att köpa barnskor på nätet är väldigt vanligt, utbudet är stort och man hittar ofta det man letar efter. Som privatperson har man dessutom 14 dagars öppet köp enligt distansavtalslagen, detta gör att fler väljer att köpa sin barnskor på nätet idag. Tips för att mäta barnets fötter är att ta ett A4 papper och lägga det på golvet emot väggen. Ställ sedan barnet på pappret med hälen mot väggen, dra ett streck vid den tå som når längst ut från väggen.

Coola barnkläder online
Vårt motto är att ta in unika, tuffa och coola barnkläder online som inte finns i varenda barnbutik på nätet. Vi letar med ljus och lykta för att hitta dessa coola barnkläder och tuffa babykläder att ta in i vår barnbutik på nätet. Vi på Småfrön har också en utförlig storleksguide för barn, detta gäller barnkläder, babykläder och barnskor för barn i åldrarna 0 – 6 år.
Surfa gärna in till oss, vi har REA på barnkläder och barnskor i kvalitetsmärken, billiga barnkläder och babykläder i välkända varumärken, öppet dygnet runt.