Hem
Nöjen

Bröllop

Bröllop i år

Man kan med stor sannolikhet vänta sig att intresset för bröllop. Detta då kronprinsessan Victoria skall äkta sin Daniel. Och att det kommer uppfattas som ett nöje av många är klart. Flärd brukar alltid intressera människor.
Ett bröllop är för det mesta något som man kan räkna till den kategorin flärd.
Nu är väl ett prinsessbröllop även en stor underhållning för många. Deras förlovningsringar är redan nu ett stort intresse, för att inte tala om hur deras vigselringar senare, som så mycket annat omkring hela bröllopet.


Bröllopsyra

Att det råder bröllopsyra som kommer stegra sig ju närmare bröllop är helt klart. Vi börjar redan nu få spekulationer om vilken mat som skall serveras i anslutning till bröllopet. Kläderna diskuteras även de flitigt.
Kort sagt det kommer bli ett skådespel utan dess lika fram till bröllopet. Media och framför allt skvallerpressen kommer ha en högtidsstund.

Debatten om bröllopet

Det förekommer en viss debatt om bröllopet. Men den förs på ett lågintensivt plan. Kungahuset har ett stort stöd bland allmänheten och att då som politiker gå ut och ifrågasätta det är inte lämpligt.
Speciellt inte under ett valår. Kritiken ligger i huvudsak på den nivån som att skattebetalarna skall stå för en stor del av kostnaden.
Vilket är en fråga som snabbt viftas bort av de kungatrogna med argument som att intäkterna och uppmärksamheten det kommer väcka utomlands vida överstiger kostnaden.

Fler bröllop?

Med stor sannolikhet kommer antalet bröllop i Sverige öka markant i år. Inspirerade kronprinsessans bröllop lär väcka intresse även hos andra par. För trots allt avsikten med ett bröllop är ju att sätta en hel del glamour på sin tillvaro. Och förhoppningen är förstås att man bara skall behöva ha ett bröllop i sitt liv.